Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα. The Brotherhood Margritopoulos F.T.

Μία σταθερή και μεγάλη σε διάρκεια συνεργασία μόνο ένα πράγμα  μπορεί να σημαίνει! 
Καλή δουλειά και καλά αποτελέσματα. 

Η σεζόν της αγωνιστικής ομάδας καράτε του "the Brotherhoog M.T.F." ξεκίνησε στο Βερολίνο. Τα δύο αδέρφια Σπύρος και Δημήτρης Μαργαριτόπουλος στις 13 Σεπτεμβρίου ταξίδεψαν στη Γερμανία ώστε να αγωνιστούν στο banZai cup open.

Μαζί με το Σπύρο και το Δημήτρη ταξίδεψε και ένας ακόμα αθλητής, ο Marcus Nymand, ένας Δανός αθλητής που θα μείνει στην χώρα μας ως την άνοιξη με σκοπό να προπονηθεί σε υψηλότερο επίπεδο στο νέο χώρο που άνοιξαν τα δύο αδέρφια στο Αγ. Δημήτριο.



Στα αποτελέσματα τώρα, με λίγα λόγια όπου αγωνίστηκαν τα αδέρφια ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο και συναντήθηκαν σε 2 τελικούς. Αναλυτικά στην κατηγορία τους +84kg έφτασαν στον τελικό όπου και επέλεξαν να μην αγωνιστούν ο ένας εναντίον του άλλου. Έτσι ο Δημήτρης κατέκτησε την 1η θέση και ο Σπύρος την 2η. 

Στην ανοιχτή κατηγορία, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ανεξάρτητα από το σωματικό τους βάρος, και πάλι μετά από μία σειρά πολλών και δύσκολων αγώνων, το αποτέλεσμα ήταν το ιδανικότερο καθώς κέρδισαν κάθε αντίπαλο και πάλι συναντήθηκαν στον τελικό όπου όπως αναμενόταν ήταν η σειρά του Δημήτρη να παραχωρήσει την πρώτη θέση χωρίς αγώνα στο Σπύρο. Έτσι ο Σπύρος ήταν 1ος με τον μικρό της οικογένειας 2ο.

Στο ομαδικό, οι τρεις αθλητές (Σπύρος, Δημήτρης, Marcus) κατέκτησαν και εκεί το χρυσό μετάλλιο με τον Δανό να κερδίζει αγώνες μεγάλης βαρύτητας για την εξέλιξη του αποτελέσματος.

Η σεζόν ξεκίνησε ονειρεμένα για το "the Brotherhood M.T.F" και όπως είναι φανερό η συνεργασία με το Γιάννη Κωστικιάδη και το "Recreation Fitness Team" αποφέρει καρπούς.

Καλή σεζόν να έχουμε λοιπόν και καλές προπονήσεις.

Train hard, Win easy

Με εκτίμηση 

"the Brotherhood Margaritopoulos Fighting Team"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου