Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Fighting Summer Camp 1-26/8/2016


To recreation fitness team, για ακόμα μία φορά, σε συνεργασία με το K1-Gym ετοίμασε και φέτος το καλοκαιρινό προπονητικό camp. 

Το προπονητικό πρόγραμμα για φέτος εκτός απο τον Κωστικιάδη Γιάννη (MSc Strength & Conditioning), επιμελήθηκαν δύο ακόμη επιστήμονες του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Τσούκος Θανάσης (MSc Strength & Conditioning) & ο Μεθενίτης Σπύρος (PhD Exercise Physiology).  

Σκοπός του Summer Camp είναι να βελτιώσει μέσα σε τέσσερις εβδομάδες, την δύναμη, την ισχύ, την αερόβια και την αναερόβια ικανότητα των αθλητών που θα λάβουν μέρος. 

Η φετινή καινοτομία είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν εργομετρικές αξιολογήσεις (tests) πριν και μετά την προπονητική παρέμβαση, αφενώς για να προσαρμοστεί το πρόγραμμα ακριβώς στα μέτρα του κάθε παίκτη και αφετέρου ο κάθε αθλητής να γνωρίζει μετά το πέρας της προπονητικής διαδικασίας την ακριβή ποσοστιαία βελτίωση σε κάθε φυσιολογική παράμετρο ξεχωριστά. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Camp παρακάτω:





Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα



Οι προπονήσεις θα λάβουν χώρα στην περιοχή του Γέρακα. Tο strength & conditioning θα γίνει στο North Zone (cross fit gym), ενώ το τεχνικό κομμάτι στη σχολή του κ. Σώζου Παναγιώτη, K1-Gym (www.k1gym.com)

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου