Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ο Γιάννης Στοφορίδης το νέο μέλος του Recreation


Η συνεργασία του Recreation Fitness Team με τον Γιάννη Στοφορίδη, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του Kick Boxing K1, είναι γεγονός.

Ο Γιάννης Στοφορίδης στα 23 του χρόνια κατάφερε να έχει αρκετούς τίτλους στο ενεργητικό του καθώς και να επιλεγεί ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Super Combat με μόλις 5 χρόνια ενασχόλησης του με το άθλημα. 

Το Recreation Fitness Team αναλαμβάνει την επιστημονική καθοδήγηση του αθλητή σε πλήρη συνεννόηση με τον προπονητή του κ. Καρανικολή Παναγιώτη, ώστε να μεγιστοποιήσει την απόδοσή του και να πετύχει τους μελλοντικούς του στόχους. 

Οι τομείς συνεργασίας θα αφορούν το προπονητικό κομμάτι με στόχο την βελτίωση της αερόβιας και αναερόβιας ικανότητας, της ισχύος και της δύναμης, καθώς και το κομμάτι της διατροφής και της ψυχολογικής προετοιμασίας για τον αγώνα.

"Πιστεύω ότι η συνεργασία μας με τον κ. Κωστικιάδη και τους συνεργάτες του από το Recreation Fitness Team θα μας λύσει αρκετά από τα προβλήματα που είχαμε στην προπόνηση. Ψάχναμε αρκετό καιρό και πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή" 

Παναγιώτης Καρανικολής


Τίτλοι 

2013 Worldwide Tryouts Series Ιανουάριος 26, Ελλάδα – Superkombat K1 +95 kg

2012 Πρωταθλητής No Limits Heavyweight +95 kg

2011 Πρωταθλητής No Limits Heavyweight +95 kg

2011 Πρωταθλητής Ελλάδος Πυγμαχίας +95 kg

2011 Πρωταθλητής Ελλάδος Kick Boxing Ανδρών Α΄ και Β΄ κατηγορία +95 kg

2011 Χρυσό Μετάλλιο στο Πανευρ. Πρωτάθλ Ανδρών Αγωνιστικό Στυλ Kick Light -94 kg




G. Stoforidis vs L. Johnson 
Super Combat World Grand Prix III Tournament Title 28/9/13


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου