Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

“Αφοί Μαργαριτόπουλοι”…και οι επιτυχίες συνεχίζονται

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, με την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται,τα αδέρφια Μαργαριτόπουλοι. 

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 αν και αγωνίστηκαν σε διαφορετικές διοργανώσεις, εντούτοις κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση να ανέβουν στο βάθρο. 

Ο Σπύρος Μαργαριτόπουλος αγωνίστηκε στο Balkan Οpen Jiu Jitsu στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, ένα διεθνές τουρνουά όπου συμμετέχουν αθλητές από όλα τα ευρωπαϊκά κράτη. 

Είναι ένας από τους αγώνες κατάταξης στην παγκόσμια λίστα, world ranking score, κριτήριο ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα World Games αλλά και στα Sport Accord Games. 

Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης τον ανεβάζει ψηλά στο world ranking και τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα World Games. 

Ο βενιαμίν της οικογένειας, Δημήτρης Μαργαριτόπουλος που συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά Athens Karate 1 κατέκτησε την Τρίτη θέση, συλλέγοντας αντίστοιχα πολλούς βαθμούς για το world ranking. 

Η επιτυχία του αυτή τον διατηρεί σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου, στην συγκεκριμένη σειρά διεθνών τουρνουά, όπου είναι ένας από τους στόχους που έχει θέσει για την φετινή χρονιά. 

Το Recreation Fitness Team που είναι κοντά στους δύο αθλητές, έχοντας αναλάβει τον σχεδιασμό και την επίβλεψη των προγραμμάτων τους στην φυσική κατάσταση και την μυϊκή ενδυνάμωση, τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στους επερχόμενους αγώνες ! ! !

1 σχόλιο:

  1. euxaristoume polu to recreation fitness team kai gia to post.....alla akoma perissotero gia tis paroxes kai tin douleia p exei kanei me emas....kai opws egrapses...sunexizontai kanonikotata!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή